Van Rotown
tot Bar3
Bar3 bestaat ondertussen alweer bijna 10 jaar!
Na de eeuwwisseling wilde Poppodium Rotown uitbreiden. De eigenaar van de pizzeria next door was er na enige onderhandeling wel voor te porren om zijn zaak elders voort te zetten. En zo werd 3 jaar later, in 2003, pizzeria Pirandello omgetoverd tot de 3e bar van Rotown.
De start van Bar3
In 2011 wilde de 3e bar van Rotown op eigen benen staan. Samen met dj / kunstenaar / interieurbouwer Rob van der Hoeven werd een plan bedacht en uitgevoerd met BAR3 als resultaat.
De persoonlijkheid
van Bar3
In het begin moest BAR3 er nog aan wennen om op eigen benen te staan en zijn eigen identiteit te ontwikkelen. Maar vanaf 2015, met de komst van de twee bedrijfsleiders Taahan en Roelant van de Witte de With, werd al gauw de goede toon gevonden.
BAR3 is eigenzinnig, soms een beetje tegendraads, en heeft in de Rotterdamse horeca ondertussen een heel eigen plek ingenomen.
“Als de sfeer maar goed is!”
— Eigenaar Dick Pakkert
Van Rotown
tot Bar3
tot Bar3
Bar3 bestaat ondertussen alweer bijna 10 jaar in Rotterdam! Lees hieronder hoe we zijn gekomen waar we nu zijn.
Na de eeuwwisseling wilde Poppodium Rotown groter worden. De eigenaar van de pizzeria next door was er na enige onderhandeling wel voor te porren om zijn zaak elders voor te zetten. En zo werd 3 jaar later, in 2003, Pizzeria Pirandello omgetoverd tot de 3e bar van Rotown.
De start van Bar3
In 2011 wilde de 3e bar van Rotown op eigen benen staan en liet Rotown in goede handen achter.
Samen met dj / kunstenaar / interieurbouwer Rob van der Hoeven werd een plan bedacht en uitgevoerd,met BAR3 als resultaat.
De persoonlijkheid
van Bar3
In het begin moest BAR3 er nog aan wennen om op eigen benen te staan en zijn eigen identiteit te ontwikkelen. Maar vanaf 2015, met de komst van de twee bedrijfsleiders Taahan en Roelant van de Witte de With, werd al gauw de goede toon gevonden.
“Als de sfeer
maar goed is!”
Lost&Found
— Eigenaar Dick Pakkert
Lost&Found
BAR3 is eigenzinnig, soms een beetje recalcitrant en heeft in de Rotterdamse horeca ondertussen een heel eigen plek ingenomen.